Műszaki Vizsgáztatás Óbudán

Óbudán, a III. kerületben a Bojtár utcában személygépjárművek, kisteherautók valamint ezen gépjárművek utánfutóinak műszaki vizsgáztatásával és szervizelésével foglalkozunk.

Óbudán, a III. kerületben a Bojtár utcában.

Címünk: 1037 Bp. Bojtár u. 78.
Nyitva tartás: H-P-ig 8-17h-ig.

Mire figyeljünk műszaki vizsgánál!

Mint már említettük a műszaki vizsgáról szóló oldalon, a műszaki vizsgálat során a teljes jármű részletes átvizsgálásra kerül, többek közt a kötelező tartozékok megléte is. Itt elsősorban olyanokra szeretnénk felhívni a figyelmet, amellyekre sokan nem is gondolnak.

Fejtámla

Elsősorban gyereküléssel rendelkező tulajdonosoknál fordul elő, hogy a gyerekülés végett kiveszik a hátsó fejtámlát vagy esetleg mindegyiket. Ezeket általában otthon a garázsban vagy egyéb helyeken kiteszik, így műszaki vizsgán hiába kérjük.

Vonóhorog

Vontatásra bejegyzett gépjárművek vonóhoroggal kell hogy rendelkezzenek. Azoknál a gépjárműveknél, ahol a vonóhorog fix, azaz nem levehető nincs gond, ám a leszerelhető vonóhorgok esetében szintén sokszor otthon marad. Pedig az előírás szerint ha a gépjármű vonóhoroggal szerelt, akkor felszerelt állapotban kell megjelenjen a műszaki vizsgán.

Harmadik rendszám

A harmadik rendszámot, azaz a szürke színű rendszámtáblát - amit a forgalmi engedély hátuljába is bejegyeznek- a kerékpár szállítására alkalmas kiegészítőhöz kérik ki a tulajdonosok, mellyet fel is szerelnek a kerékpár tartóra. Azonban itt nem a tartó a lényeg hanem a rendszám, aminek a meglétét és épségét vizsgálni kell. Tehát ha rendelkezünk harmadik rendszámmal, mindenképpen vigyük magunkkal a műszaki vizsgára.

Ülések

Általában az 5-nél több személy szállítására alkalmas személygépjárműveknél, ahol pár mozdulattal kivehetőek a 6.-7. (esetleg több) ülések, sok tulajdonos helytakarékosság vagy egyéb okból ki is veszi az üléseket. Szintén vissza kell tenni a műszaki vizsgára.

Bojtár Autóvizsga Kft.
1037 Budapest Bojtár u. 78.
Cégjegyzékszám: 01-09-346105
Telefon: +36-70-379-2226
Email: info[kukac]muszaki-vizsga-obuda[pont]hu
Nyitva tartás: Hétköznap: 8-17h-ig.
Műszaki Vizsga Óbuda

Minden jog fenntartva. Műszaki Vizsga Óbuda